top of page

OM OSS

Våre medarbeidere har mer enn 50 års erfaring fra turbobransjen

Turbopower AS leverer fabrikknye og fabrikkoverhalte originale turboer til personbiler, lastebiler, maskiner, traktorer og båter. Turbopower AS ble etablert i 2004 og har siden det utviklet seg til Norges ledende turboleverandør.

 

Det understrekes av at vi er valgt av Garrett, verdens største turboprodusent, som deres offisielle distributør med enerett til Norge. Det samme er vi for Mitsubishi.

Konkurransedyktige

 

Gjennom våre agenturer og internasjonale samarbeidspartnere har vi gunstige innkjøpsavtaler. For deg som kunde betyr dette gode priser.

Leveringsdyktighet

 

Vi leverer fabrikknye originale eller fabrikkoverhalte originale turboer til meget konkurransedyktige priser.

Vi kan effektivt levere alle typer turboladere med nødvendig tilbehør fra vårt store lager på Kongsberg der vi lagerfører mer enn 1.000 turboer. I tillegg har vi daglige Express leveranser fra våre produsenter og internasjonale partnere.

Høy kompetanse

 

Vi har lang erfaring fra bransjen, noe som for deg betyr at vi gjennom vår kompetanse vil gi deg de riktige produktene, teknisk support/rådgivning og nyttige anbefalinger. Det er også mulig sende inn turboer for vurdering og eventuelt overhaling ved vårt turboverksted.

Bestilling

Ved bestillinger før kl. 14.30 vil bestillingen normalt effektueres og sendes samme dag. Send din bestilling til: info@turbopower.no  eller tlf. 32 72 27 00

 

Sender over hele landet

Vi kan normalt sende bestilte varer samme dag. Vi sender over hele landet

bottom of page